Betaling  Verzending  Schade  Retourneren   Copyright   Algemene voorwaarden

Betaling

Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen bij Op Schoorl kan via:

iDEAL
Dit is een veilige en gemakkelijke manier van betalen in de vertrouwde bankomgeving, waardoor wij de bestelling snel af kunnen handelen. Onze betalingen per iDeal lopen via Mollie. 

Verzending

Voor brievenbuspost in Nederland hanteren wij PostNL tarieven van € 0,95 tot € 6,75. Bij bestellingen boven € 100,00 betaal je geen verzendkosten (dit geldt alleen binnen Nederland).

Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven erna om binnen 3 werkdagen je bestelling te versturen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling aangeboden is bij PostNL. PostNL zal voor de levering van jouw brievenbuspakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Op Schoorl niet aansprakelijk. Pakketten worden met een pakketdienst verstuurd. Brievenbuspost en pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 1 à 2 dagen werkdagen afgeleverd. 

Schade

Alle bestellingen worden met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Retourneren/herroeping

Bij alle producten heb je 14 dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen of terugsturen van je bestelling. Binnen deze periode kun je aan ons doorgeven dat je artikelen aan ons wilt retour sturen. Dit kun je doen per e-mail. Zodra wij de artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week aan je over. Retourzendingen zijn op eigen kosten en voor je eigen risico. (Tip: Vraag daarom altijd om een bewijs van verzending en bewaar deze goed).

Copyright

Alle producten van Op Schoorl zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor onze foto's en teksten. Alles op deze site is eigendom van Judith Koning, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt, overgenomen of nagemaakt.

Algemene voorwaarden

© 2016 - 2021 Op Schoorl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel